Nyncke Leyrik neemt de doos vol lekkers in ontvangst uit handen van Michel van der Weide.
Nyncke Leyrik neemt de doos vol lekkers in ontvangst uit handen van Michel van der Weide. Dedemsvaart Events

Dedemsvaart Events trakteert

ma 3 januari 2022 Dedemsvaart

Banketstaven, kerstkransjes, muffins, bonbons. Het kon afgelopen week niet op bij Zorgcentrum de Van Dedem Marke in Dedemsvaart. Bewoners en personeel werd verwend met allerlei lekkers bij de koffie. Een traktatie, die te danken was aan de Stichting Dedemsvaart Events. De Stichting vervulde daarmee de wens van Nynke Leyrik uit Dedemsvaart. 

Nynke werkt als Teamleider bij het Zorgcentrum en deed een wens bij de Wensboom van de Stichting. De Wensboom die vorige week voor de zoveelste keer werd vernield en om die reden een paar dagen eerder verwijderd werd dan de bedoeling was. “Heel jammer dat we als organisatie op deze manier geconfronteerd worden met extra kosten”, meent stichtingsvoorzitter Michel van der Weide.  

De extra kostenpost was voor de Stichting echter geen reden om niet alsnog een wens via de Wensboom in vervulling te laten gaan. Daarom toog Van der Weide vorige week met een doos vol lekkers naar het Zorgcentrum. “Heel leuk,” reageerde Nynke op de lekkere verrassing, die werd uitgedeeld onder de bewoners en het personeel bij het Zorgcentrum.  

Dedemsvaart

Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 8 uur geleden
Zo ziet de Aziatische hoornaar er uit .
'Jagen' op Aziatische hoornaar Hardenberg 8 uur geleden