Afbeelding

Jubal bereikt mooie mijlpaal

ma 3 januari 2022 Dedemsvaart

Muziekvereniging Jubal Dedemsvaart bestaat dit jaar 60 jaar.  ”Een jubileum waar we als vereniging zeker bij stil moeten staan  met mooie activiteiten, mooie momenten en laten we hopen een groot knallend eindfeest”. Dat is de wens van algemeen voorzitter René van den Berg. 

Jubal is in 1962 ontstaan uit een fusie tussen de toenmalige Dedemsvaartsche Harmonie met de christelijke muziekvereniging Euphonia. “60 jaar al weet Jubal het publiek te vermaken met haar muziek en haar optredens. Samen muziek maken, samen optredens en shows maken maar vooral het samenzijn met elkaar. Samen mooie dingen beleven en het maken van hechte vriendschappen. Als je tot de Jubal-familie behoort dan is dit iets wat je je hele leven verder meedraagt,” meent de voorzitter over de muziekvereniging, die ruim 100 leden telt. “Een vereniging met show, muziek en dans, met eigen opleidingstrajecten, met vele vrijwilligers, maar vooral een vereniging waar je graag onderdeel van uit wilt maken. Een vereniging om trots op te zijn”, aldus van den Berg.

Else Nobel
Vrouwen van Nu Dedemsvaart laten zich verrassen Nieuws Ingezonden 6 uur geleden
De organisatie heeft een uitgebreid programma op touw gezet voor een onvergetelijk 'Koningsweekend' 2024  voor jong en oud.
'Koningsweekend' vol activiteiten Hardenberg 12 uur geleden
Anneke Beukers, Op het Twenterandje
Kapper Op het Twenterandje 13 uur geleden
Afbeelding
De kunst van vieren: prachtige geschenken en ontroerende felicitaties Partnerbijdrage 13 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 14 uur geleden