Afbeelding

Pascal Diender volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer

wo 22 december 2021 Hardenberg

Pascal Diender is vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van het eerste elftal van HHC Hardenberg. De 39-jarige coach is op dit moment assistent-trainer bij het vlaggenschip van de tweede divisionist, maar volgt na dit seizoen de huidige oefenmeester Bert van Hunenstijn op.

Diender over zijn aanstelling: “Ik ben erg blij met deze kans en het vertrouwen dat ik vanuit de club heb gekregen om deze uitdaging aan te gaan. Voor mijzelf is het een mooi vervolg in mijn carrière als trainer/coach om werkzaam te zijn in de tweede divisie, bij deze prachtige vereniging. De afgelopen twee seizoenen heb ik een goed beeld gekregen van de club en ik ben ervan overtuigd dat we er samen een succes van gaan maken” .

Gert Heerkes, technisch manager HHC Hardenberg: “Met Pascal hebben we een trainer gevonden die goed in ons profiel past. Hij heeft een goede visie op voetbal, focust zich op het doorontwikkelen van spelers, is erg gedreven en zijn karakter past goed bij HHC. Na twee seizoenen als assistent-trainer is deze uitdaging een logische volgende stap. We hebben veel vertrouwen in hem als toekomstig trainer”.

Over de verdere invulling van de technische staf zal HHC Hardenberg later meer bekendmaken.

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 12 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 12 uur geleden