Afbeelding

Oliebollen Bakkerij van der Most met goud bekroond

zo 19 december 2021 Ommen

De oliebollen van Bakkerij van der Most zijn bekroond met goud! Volgens het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen voldoen de oliebollen aan de strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Zij bekroonden het product dan ook met goud. 

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een gouden bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op vorm, kleur, geur en smaak/aroma. ‘Wij zijn enorm trots op deze bekroning!’, aldus een enthousiaste Mark van der Most, eigenaar van de bakkerij.

De gouden oliebollen zijn van 27 t/m 31 december te koop bij de winkels van Bakkerij van der Most in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte of via de online bakkerswinkel www.bakkerijvandermost.nl Bij aankoop van 10 oliebollen maakt u kans op het vinden van een ‘gouden oliebol’ t.w.v. een heel oudejaarslot. 

Oliebollen drive-inn

Daarnaast zijn op 29, 30 en 31 december de oliebollen verkrijgbaar in de Bakkerij van der Most oliebollen drive-inn in Lemelerveld in samenwerking met de jeugd van VV Lemelerveld. Op het evenemententerrein (Vilstersedijk 1) kun je geheel coronaproof oliebollen, appelbeignets en appelflappen via de drive-inn ophalen. Op alle drie de dagen is de drive-inn geopend van 9.00 – 16.00 uur. 

Seine Kiwiet, Jorn Tolsma, Herman Brokelman en Wim Kiwiet
Wim Kiwiet Nederlands Kampioen sjoelen Sport Ingezonden 53 minuten geleden
Het herdenking monument aan de Moerheimstraat
Dedemsvaart herdenkt Nieuws Ingezonden 4 uur geleden
Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 8 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 9 uur geleden