Afbeelding

Best gewaardeerde verpleeghuiszorg in Coevorden

wo 8 december 2021 Hardenberg

Dagelijks Leven behoort met een 9,2 gemiddeld opnieuw tot de 10 beste aanbieders van verpleeghuiszorg in Nederland. Vandaag werd bekend dat de zorgorganisatie in de ZorgkaartNederland Top 2021 staat. In Coevorden biedt Dagelijks Leven in Het Drostenhuis en straks ook in Het Picardthuis gespecialiseerde zorg aan mensen met dementie.

“Een prachtig resultaat”, zegt Jeroen Kleinjan, directeur van Dagelijks Leven, dat inmiddels 72 kleinschalige woonzorglocaties door heel Nederland heeft. “Het is fantastisch dat we, net als vorig jaar, in de top 10 staan. We zijn vooral heel trots op onze medewerkers, die zich elke dag weer met hart en ziel inzetten voor onze bewoners met dementie. Dat ook onze bewoners en hun verwanten dit waarderen, blijkt nu opnieuw. Zij zijn het, die via ZorgkaartNederland hun ervaringen en cijfers doorgeven. Wij willen hen daar dan ook hartelijk voor bedanken.”

In elk huis van Dagelijks Leven wonen maximaal 22 bewoners met dementie. Zij leven zoveel als mogelijk zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn en zijn verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde zorg, 24 uur per dag. Naast een professioneel zorgteam werken op elke locatie gediplomeerde activiteitenbegeleiders, gastvrouwen- en heren, huishoudelijke medewerkers, servicemedewerkers en een eigen kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd. Samen creëren zij een veilige en vertrouwde omgeving voor de bewoners. Wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar voor iedereen, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

ZorgkaartNederland, een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland, is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Elke zorgorganisatie die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee voor een plek in de Zorgkaart Top 2021.

Kijk voor meer informatie over Dagelijks Leven op dagelijks-leven.nl.

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 7 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 7 uur geleden