Afbeelding

Partnerbordje overhandigd aan zilveren partner Erik Nijsink Vee & Varkenshandel

za 4 december 2021 Twenterand

Deze week heeft Vechtdal Boert Bewust het partnerschapbordje overhandigd aan hun zilveren sponsor Erik Nijsink Vee & Varkenshandel.  Dhr. Erik Nijsink van Erik Nijsink Vee & Varkenshandel nam het partnerbordje in ontvangst  van Vechtdal Boert Bewust deelnemer Bert van der Vegt.

Erik Nijsink uit Wierden verhandelt en transporteert al meer dan 30 jaar varkens. Zo komt hij ook de biggen bij Bert van der Vegt brengen en als ze volgroeid zijn tot vleesvarken en het juiste gewicht hebben, komt hij ze ook weer ophalen om naar het slachthuis te brengen. 

Verbinding tussen boer en burger

Ook Erik Nijsink ziet de omgeving veranderen en transparantie is steeds belangrijker. Dan moet de boer wel de gelegenheid krijgen om zijn verhaal te kunnen vertellen. Het initiatief Vechtdal Boert Bewust draagt hij dan ook een warm hart toe. Vechtdal Boert Bewust is blij met een nieuwe partner. Hierdoor kunnen ze (online) activiteiten organiseren die zorgen voor de verbinding tussen boeren en tuinders met de burgers in het mooie Vechtdal. Het is belangrijk dat boeren en tuinders in het Vechtdal de mogelijkheid krijgen om de dialoog aan te gaan met de burgers. Hierdoor kunnen ze uitleggen wat er op het boerenbedrijf gebeurd en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden. Maar ook dat ze openstaan voor ideeën van anderen. Mocht u ook partner willen worden, kijk dan op de website www.vechtdalboertbewust.nl . Hierop staan ook onze deelnemers en de activiteiten. 

Afbeelding
Sjoeluitslagen Sios'83 Hardenberg 48 minuten geleden
Afbeelding
LEADER gaat vanaf 2 april weer open! Hardenberg 51 minuten geleden
Afbeelding
The Hackensaw Boys (USA) in de Gashouder Hardenberg 53 minuten geleden
Afbeelding
Natuurlijk Heidepark start crowdfunding Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Genieten van de tuinen in Lemelerveld Ommen 1 uur geleden