Afbeelding

Samen Delen kerstpakkettenactie 2021

vr 26 november 2021 Hardenberg

De jaarlijkse actie van de interkerkelijke, diaconale ‘Werkgroep Samen Delen’ zal ook dit jaar anders verlopen dan voor Covid-19. Vanwege de beperkende maatregelen is onder andere de levering van een aantal gesponsorde producten in het gedrang gekomen. Ook vervalt opnieuw de gebruikelijke inzameling van producten.

In december gaat de werkgroep zelf de pakketten inkopen, aanvullen en samenstellen. Het benodigde geld daarvoor zal uit de reserves gehaald worden, maar natuurlijk is uw bijdrage hiervoor ook weer van harte welkom. Doet u mee? U kun uw gift overmaken op rekening NL 21 RABO 0324963645 t.a.v. Samen Delen Diaconie PKN Hardenberg/Heemse.

De pakketten zullen in de week vóór Kerst uitgedeeld worden aan mensen met een klein inkomen die een extraatje heel goed kunnen gebruiken. De werkgroep doet daarom een beroep op u om mensen die daarvoor in aanmerking komen bij hen op te geven. Opgave van namen en adressen kan tot en met maandag 13 december 2021 via een mail aan werkgroepsamendelen@gmail.com. Om iemand op te geven of om een pakket te ontvangen is het niet nodig om betrokken te zijn bij een kerk of geloofsgemeenschap. Iedereen is welkom. De werkgroep gaat ervan uit dat degene die adressen doorgeeft ook zorgt voor de bezorging van de pakketten. U ontvangt tijdig bericht over datum en tijdstip van uitgifte van de pakketten.

Afbeelding
Veilig online met de Regiobank Hardenberg 47 minuten geleden
Afbeelding
Opwekkingsliederen zingen in de Sionskerk in Mariënberg Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 15 uur geleden