Harm Hoeve speelt enthousiast waar dat kan, ingetogen waar dat moet.
Harm Hoeve speelt enthousiast waar dat kan, ingetogen waar dat moet.

Symfonische Orgelklanken van Harm Hoeve

ma 15 november 2021 Ommen

Op zaterdagavond 27 november om 20.00 uur bespeelt Harm Hoeve het Monarke orgel. Dit orgel werd in opdracht van Ad Huetink speciaal gebouwd voor de Willem Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg 17 te Lemelerveld.

Harm Hoeve is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek. Zijn orgelspel kenmerkt zich door contrasten en dynamiek: enthousiast waar dat kan, ingetogen waar dat moet. Hij kan buitengewoon uitpakken, maar ook innemend spelen met slechts enkele registers. Op het programma staat onder meer een thema uit Symfonie III, Pièce Héroïque, Allegro vivace (Symf. V) en Marce Funèbre et Chant Séraphique. Het volledige programma vindt u op www.huetink-royalmusic.nl.

Reserveren is verplicht en mogelijk via 0572-371838 of adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM-richtlijnen worden in acht genomen. U wordt verzocht een coronatoegangsbewijs (app of op papier), ID-bewijs en reserveringsnummer te laten zien bij de ingang. De entree bedraagt 13,50 euro.

Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 14 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 19 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 19 uur geleden