Afbeelding
G. Brokelman

Egbert en Dina Otten 65 jaar getrouwd

wo 10 november 2021 Coevorden

Op 10 november mogen de heer Egbert Otten (85) en mevrouw Lamberdina Lanjouw (83) vieren dat ze 65 jaar zijn getrouwd. Een heel bijzondere mijlpaal.

Ep, de middelste uit een gezin met dertien kinderen, en Dina, de jongste uit een gezin met twaalf kinderen, ontmoetten elkaar op 1 oktober 1955 tijdens de NIWA week in Nieuw-Amsterdam. In 1956 zijn ze getrouwd. Ze gingen wonen in Coevorden. Eerst in de Kerkstraat, daarna in de Dr. J.C. Homanstraat en tot slot in de Hyacinthstraat, waar ze nog steeds zelfstandig wonen.

Ze kregen vier kinderen, één zoon en drie dochters. Er werden in de loop van de jaren zeven kleinkinderen geboren. Ook zijn er intussen zeven achterkleinkinderen bij gekomen. Ep heeft gewerkt bij kippenslachterij Kuipers in Coevorden en bij de Zilverfabriek ‘Van Kempen en Begeer’. Dina heeft gewerkt als schoolschoonmaakster op de Rijks Scholen Gemeenschap.

Ze hebben (als hobby) jarenlang samen een hengeltje uitgegooid en Dina is al ruim vijftig jaar lid van de kaartclub Tuindorp. Ze sleept nog menig prijs in de wacht met jokeren. Ze genieten nog steeds van het samenzijn en van de kinderen, klein- en achterkleinkinderen.

Afbeelding
Gemeente nieuws week 16 Hardenberg 12 minuten geleden
Afbeelding
HVC buurtvolleybaltoernooi Twenterand 39 minuten geleden
Afbeelding
Nieuwe aanmeetlocatie in Almelo Roessingh Revalidatie Techniek Partnerbijdrage 59 minuten geleden
Afbeelding
Raadslid opent expositie meidenatelier Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Grote Vrijmarkt op Koningsdag Hardenberg 2 uur geleden