Afbeelding
G. Brokelman
Video

Geslaagde verwenmorgen in Vechtgenotenhuis

vr 29 oktober 2021 Ommen

Op vrijdag 29 oktober organiseerde het Vechtgenotenhuis in Ommen een gezellige verwenmorgen. Aan de gezellige koffietafel schoven bekende, maar ook nieuwe gasten aan. Vijftien dames namen hier aan deel en maakten volop gebruik van de activiteiten.

De aanwezige kapsters Hennie en Berna zorgden voor een frisse coupe en verzorgde nagels. De dames van Ik-Skin, Janet, Mariël en Gonnie, waren aanwezig om de huid te checken en tips te geven voor een goede huidverzorging tijdens en na de diagnose kanker. Aletta gaf uitgebreid uitleg over Stichting Breiboezem en men kon een armband of ketting bij haar maken. Voor ontspanning kon men terecht bij Margreet, zij gaf de dames een heerlijke stoelmassage. Ook bijzonder is dat gast Rina haar schilderij wil verkopen en de opbrengst volledig wil schenken aan het Vechtgenotenhuis. Wil jij de nieuwe eigenaar worden van dit schilderij? Bieden kan vanaf 150 euro via info@vechtgenoten.nl.

Wat het belangrijkste was van deze ochtend is dat er écht lotgenotencontact is en dat mensen een gesprek aan konden gaan met een van de vrijwilligers. Er werd afgesloten met een heerlijke lunch, verzorgd door onze vrijwilliger Karel met hulp van de dames.


Wilt u meer informatie over het Vechtgenotenhuis, stuur dan een mail naar info@vechtgenoten.nl of kijk op www.vechtgenoten.nl voor de agenda.

info via mail en filmpje  ook gestuurd
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 17 uur geleden