Afbeelding

Najaarsconcert SDG Ommen

vr 29 oktober 2021 Ommen

Op zaterdag 6 november hoopt muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen haar najaarsconcert te geven. Het concert wordt gehouden in De Carrousel te Ommen. De zaal is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur begint het concert.

Na een lange periode waarin veel optredens vervallen zijn en zelfs repeteren niet altijd mogelijk was, zien de muzikanten van alle verenigingsonderdelen er enorm naar uit om zich aan het publiek te kunnen presenteren.

De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. Kaarten kunnen gereserveerd worden via concert@sdgommen.nl, deze liggen dan voor u klaar bij de kassa. Voor supporters van SDG is de tweede bezoeker gratis. Vrienden van SDG hebben recht op twee gratis kaarten.

Door de overheid is het gebruik van de CoronaCheckapp verplicht gesteld om toegang te krijgen tot dit concert. SDG vraagt u daarom uw QR-code, die u heeft verkregen na vaccinatie of test, gereed te hebben bij binnenkomst. Ook moet u een geldig ID-bewijs kunnen laten zien. Mocht het concert vanwege aangescherpte coronamaatregelen niet kunnen doorgaan, dan wordt dit gemeld op www.sdgommen.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Opening Bloemen en Beeldentuin Pluck Ommen 11 minuten geleden
Afbeelding
Onderscheiding voor Lute Gombert Twenterand 21 minuten geleden
Afbeelding
Wildplukwandeling met High Tea Hardenberg 26 minuten geleden
Afbeelding
Open Biljart Kampioenschap Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Paastoernooi Jeu de boulers Hardenberg Hardenberg Ingezonden 2 uur geleden