Afbeelding

Spijker wint laatste wedstrijd De Dobber

ma 25 oktober 2021 Hardenberg

Op zaterdag 23 oktober is de laatste wedstrijd van de senioren van dit jaar gevist in het kanaal Almelo-De Haandrik te Gramsbergen. Het weer was fris maar het was goed te doen. Dan hoop je dat de vis ook een beetje meewerkt. Maar de vis dacht er blijkbaar anders over want er werd bar slecht gevangen.

Drie deelnemers hebben helemaal geen beet gehad. Het was werkelijk droevig. De wedstrijd werd gewonnen door H. Spijkers met een gewicht van 2.550 gram. Hij wist onder andere een blankvoorn te vangen van bijna 2 kilogram. De tweede plaats was voor J. Fraterman met een gewicht van 1.360 gram en derde werd J. Harzevoort met een gewicht van 1.080 gram. Een wedstrijd om snel te vergeten. De wedstrijden van De Dobber zijn voor dit jaar afgelopen. Er wordt wel een wintercompetitie gehouden samen met B & O Bergentheim. Voor informatie zie hsvdedobber.nl. Wie mee wil doen moet er snel bij zijn.

Parkvissers

Op woensdag 20 oktober is de laatste wedstrijd van de Parkvissers gehouden in de vijver in het Kruserbrinkpark in Hardenberg. De weersverwachting was niet erg gunstig maar het bleef gelukkig de gehele wedstrijd droog. Er werd weer gevist in twee vakken en de verschillen waren gigantisch. Willem Zomers zat te vissen in een grote school. Hij won het A-vak met een gewicht van 21.200 gram. Nog nooit vertoond. De tweede plaats in het A-vak was voor J. Harzevoort met 2.480 gram. De derde plaats was voor H. Kampherbeek met 2.060 gram. In het B-vak ging de winst naar J. Fraterman met 2.140 gram. De tweede plaats was voor H. Spijker 88 met een gewicht van 2.100 gram en de derde plaats was voor H. de Olde met 1.995 gram.

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 3 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 3 uur geleden