Afbeelding

Bruchterveld op bezoek in Aadorp

vr 22 oktober 2021 Hardenberg

Zaterdag 23 oktober spelen de Tricolores hun vijfde competitiewedstrijd in Aadorp tegen ASV”57, op het prachtige Sportpark ’t Heuveltje zal om 14.30 uur worden afgetrapt, de wedstrijd staat onder leiding van dhr. G. Ekkel.

De ploeg van trainer op den Dries staat op plek 9 met 4 punten, net een plaatsje onder Bruchterveld, met de verdiende winst op DES vorige week pakte men de eerste overwinning deze competitie, eerder werd gelijkgespeeld tegen onze buren uit Kloosterhaar.

Nog even neuzen op de site valt op dat men een verslaggever in dienst heeft die van elke wedstrijd een zeer vermakelijk verhaal maakt ( ASV- SVVN), bijna net zo mooi als die verhalen op onze site…!!

Op live-uitslagen gekeken naar de historie van de wedstrijden ASV- Bruchterveld wat gelijk opvalt is het vele aantal doelpunten wat door beide teams gemaakt is, de balans voor ons is positief maar dit geeft uiteraard geen enkele garantie voor komende zaterdag.

Bruchterveld is de nummer 8 van de 3e klasse D, met 2 overwinningen en 2 verliespartijen staan we  in de middenmoot, samen met ploegen die gelijkwaardig zijn om ons heen, trainer Lamberink heeft elke week een flinke uitdaging op de zaterdag. Wie is beschikbaar, wie is fit, wie is in vorm….. kortom genoeg om de hele week over na te denken, er wordt scherp getraind dat maakt soms de keuzes ook wat makkelijker.

Genoeg beslommeringen vooraf, het zal zaterdag in Aadorp moeten gebeuren! Met de juiste instelling,  motivatie en durf om te voetballen heb ik gien bange…..!!

Succes Bruchterveld want “Doar mut op an “

BS

Seine Kiwiet, Jorn Tolsma, Herman Brokelman en Wim Kiwiet
Wim Kiwiet Nederlands Kampioen sjoelen Sport Ingezonden 7 uur geleden
Het herdenking monument aan de Moerheimstraat
Dedemsvaart herdenkt Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 15 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 16 uur geleden