Hardlopen met veel plezier
Hardlopen met veel plezier Henk van Duuren

Hardlopen met meer plezier, bij Spurt88

di 19 oktober 2021 Hardenberg

Hardlopen is goed voor je, maar het is niet zo makkelijk als het lijkt. Sommigen beginnen enthousiast, en soms iets te enthousiast. Dan ligt het gevaar van overbelasting op de loer. Anderen vinden het minder leuk, en hebben het gevoel dat het trainen toch niet zoveel oplevert. In beide gevallen is een goede looptechniek heel belangrijk, en Spurt88 besteedt daar in de trainingen aandacht aan. Het loopplezier staat voorop.
Om dit extra te benadrukken start AV Spurt88 op 3 november met een clinic ‘Bewust Hardlopen’, voor leden en niet-leden. Het doel is om hiermee het loopplezier te vergroten en het risico op blessures te verkleinen. Bewust Hardlopen is gericht op ontspannen lopen met minder belasting. Afstand, snelheid of niveau zijn hierbij niet van belang. In de clinic wordt in acht wekelijkse lessen gewerkt aan het individueel optimaliseren van de loophouding en beweging, wat de individuele loopstijl ten goede komt.

De clinic is bedoeld voor zowel de beginnende als de ervaren loper en is dus voor iedereen toegankelijk, zowel voor leden van Spurt88 als voor niet-leden.
De maximale groepsgrootte is twaalf deelnemers, zodat iedereen verzekerd kan zijn van voldoende aandacht. De clinic wordt gegeven op de atletiekbaan van Spurt88 op de Sportboulevard in Hardenberg. De eerste clinic wordt gehouden op woensdag 3 november, van 19.30 tot 21.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.spurt88.nl.

Afbeelding
Sjoeluitslagen Sios'83 Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
LEADER gaat vanaf 2 april weer open! Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
The Hackensaw Boys (USA) in de Gashouder Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Natuurlijk Heidepark start crowdfunding Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Genieten van de tuinen in Lemelerveld Ommen 1 uur geleden