Afbeelding

Brandweer IJsselland werft vrijwilligers

ma 18 oktober 2021 Ommen

Brandweer IJsselland is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Op maandag 18 oktober is de campagne #watdoejijover4minuten gestart. Tot en met 26 november kan er gesolliciteerd worden naar de functie van brandweervrijwilliger voor onder andere de posten Balkbrug, Bergentheim, De Krim, Gramsbergen, Hardenberg en Ommen.

Wat doe jij over 4 minuten?

Het brandweervak is veelzijdig. In slechts een paar minuten tijd kan de dag van een brandweervrijwilliger er compleet anders uitzien. Werken bij de brandweer brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven. Je staat klaar voor je buren, je dorp of stad. Zij mogen altijd een beroep op je doen. In slechts een paar minuten tijd kan jouw dag er heel anders uitzien. Je laat al het werk vallen, want iedere seconde telt en jij bent degene die het verschil kan maken. Samen met je brandweercollega’s doe je ontzettend belangrijk werk, werk om trots op te zijn.

Informatieavonden

Op donderdag 11 november organiseert de brandweer van 19.30 tot circa 21.30 uur een informatieavond voor belangstellenden in de kazerne van Ommen, aan de Schurinkstraat 44a. Daar wordt meer informatie gegeven over het traject om vrijwilliger te worden, zowel over de selectie als de opleiding. Maar ook over wat het betekent om vrijwilliger te zijn.

Solliciteren

Van 18 oktober tot en met 26 november kun je solliciteren op de functie van brandweervrijwilliger voor de post bij jou in de buurt. Op www.brandweer.nl/ijsselland/werken-bij/ is alle informatie te vinden.

Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 13 uur geleden