Afbeelding

Bedtextiel & Cadeaushop bij Bos Bedden

wo 13 oktober 2021 Hardenberg

Bij Bos Bedden is de voorkant van de winkel helemaal vernieuwd. De balie is verder naar voren verplaatst, waardoor er een gezellige koffiehoek is ontstaan. Ook vind je hier nu de geheel vernieuwde textielafdeling met bijbehorende cadeaushop.

De winkel is helemaal in herfstsferen, doordat de nieuwe herfstcollectie weer binnen is. Mooie warme kleuren zoals bordeauxrood, groen en oranje komen terug in de aankleding en styling van de winkel. Er zijn weer veel nieuwe dessins bijgekomen van Kayori, deze kun je allemaal vinden op de vernieuwde textielafdeling. Met meer dan 100 dessins is er genoeg keuze. Naast dekbedovertrekken vindt je hier ook hoeslakens, lakens, kussenslopen, handdoeken en badjassen.

In onze nieuwe cadeaushop vindt je een ruim assortiment cosmetica en interieurparfums. Het is een beetje als een snoepjeswinkel, maar dan van bedtextiel en cosmetica. In de cadeaushop vind je 2 tapbarren. Hier kun je als klant zelf je favoriete geur tappen in een glas naar keuze. Wat ook nieuw is, zijn de Soap Flakes die je zelf kunt scheppen. Je kiest je favoriete geur, pakt een papieren zakje en schept hierin je eigen Soap Flakes. Deze shampoo/zeep worden duurzaam gemaakt van natuurlijke materialen. Omdat ze minder tot geen toevoegingen bevatten, zijn ze ook nog eens beter voor je huid.

Het merk Nederlandse merk Kayori is gericht op duurzaamheid. Dit voeren zij door, door gebruik te maken van biologisch katoen, zonder daarbij concessies te doen op de kwaliteit en prijs daarvan. Ook wordt er rekening gehouden met de verpakkingsmaterialen en daarbij wordt dus aanzienlijk minder plastic gebruikt. De zeep, handcrème en bad- en douche crèmes zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

Met de feestdagen in het vooruitzicht, is dit dé plek waar je een mooi cadeau kan halen. We hebben mooie cadeauverpakkingen om van het geven een feestje te maken. Ben je dus op zoek naar een leuk cadeautje? Kom lekker snuffelen in onze nieuwe cadeaushop of op onze textielafdeling. In onze nieuwe koffiehoek ben je van harte welkom om een kop koffie of thee te komen drinken.

Afbeelding
College bezoekt Buitengebied Gramsbergen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Taalschool Hardenberg is verhuisd Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Ontdekkingstochten in het stadshart van Hardenberg, in het IP Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeente nieuws week 17 Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
alfa-college zet in op mentale gezondheid studenten Nieuws Ingezonden 3 uur geleden