Gert van de Belt op 15km
Gert van de Belt op 15km Adri Deemter

Podiumplaatsen met pr’s voor Vechtdallopers

ma 11 oktober 2021 Hardenberg

Zaterdag 9 oktober werd in Meppel de Reestdal halve marathon gehouden met diverse afstanden. De lopers van Vechtdallopers hadden besloten aan de 10km deel te nemen. Bij de dames senioren kwam Tessa Krops net naast het podium als vierde met een pr in 44.14 min. Miron Hulleman kwam als veertiende over de finish in 57.29. Bij de veteranen wist Geke Tempelman haar goede vorm wederom te belonen met een pr en als derde te finishen in 48.52 min. Bij de heren liep Stephan Bontekoning behouden zijn wedstrijd om volgende week de marathon te lopen en finishte als twaalfde in 42.06 min.

Meppel Reestdal

Marathon Leiden

In Leiden werd zondag over diverse afstanden de Leiden marathon gehouden. Ook hier namen leden van de Vechtdallopers aan deel. Met een koude start aan het begin van de dag werd er rondom de mooie omgeving met vele molens de afstand van 42,195 km afgelegd. Viktor Kaal liep zijn eerste marathon en liet goed zien wat gedegen trainen oplevert. Met een mooie pr kwam hij op het podium als tweede man 50+. Zijn finishtijd was 3.14.42. Gert van de Belt liep zijn negende marathon en de verwachting was goed door de pr’s die hij heeft gelopen in de voorbereiding. In een vlakke race wist hij podiumplaats te behalen bij de mannen 55+ en finishte met een pr als derde in 3.27.51.