Afbeelding

Modellen gezocht voor historische modeshow

vr 1 oktober 2021 Coevorden

Stedelijk Museum Coevorden organiseert samen met Theater Hofpoort en Diversiteitsplatform Coevorden een historische modeshow op zondag 17 oktober bij de Fabriek, Theater Hofpoort. Voor de modeshow is men op zoek naar modellen.

Deze modeshow vindt plaats in het kader van de Drentse Regenboogweek. De show wordt begeleid door Albert Kool van Stichting Oud-Oranje en gaat over de emancipatiegolven door de jaren heen (19e en 20e eeuw). De kleding wordt geheel verzorgd door Stichting Oud-Oranje. Van hoepelrokken tot puntbh’s: Stichting Oud-Oranje is in het bezit van tot in de puntjes nagemaakt vorstelijke kostuums waardoor ieder die er een draagt zich ook echt een Queen voelt! Historie en Hysterie liggen in deze show dicht bij elkaar.

De vrouwenkleding is in de volgende maten beschikbaar: maat 36 tot en met maat 48. De herenkleding is beschikbaar van maat 48 t/m maat 52. Uitzonderingen hierop zijn ook mogelijk.

Net als een echt model zul je je vaak omkleden in gemeenschappelijke ruimtes, waarbij je af en toe ook geholpen zult worden bepaalde kleding aan te trekken.

Aanmelden

Geïnteresseerde modellen in spé kunnen zich opgeven voor de modeshow door voor woensdag 6 oktober te mailen naar info@museumcoevorden.nl. Vermeld hierbij: voor- en achternaam, je kledingmaten (boven en ondermaat) en of je mannen- of vrouwenkleding wilt dragen. Deelnemers krijgen een week van te voren extra informatie per mail. Geïnteresseerde bezoekers voor de modeshow kunnen zich melden bij Theater Hofpoort. De modeshow start om 16.00 uur.

Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 3 uur geleden
Zo ziet de Aziatische hoornaar er uit .
'Jagen' op Aziatische hoornaar Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Waardering voor zwerfafvalvrijwilligers Hardenberg 4 uur geleden