Afbeelding

Inloopbijeenkomsten Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan

vr 1 oktober 2021 Hardenberg

Met hulp van inwoners, scholieren en plaatselijk belangen heeft de gemeente Hardenberg het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan (GVVP) opgesteld. In het GVVP staat wat de gemeente de komende jaren wil met het verkeer en met de inrichting van de wegen en straten.

Het GVVP wordt officieel vastgesteld door de gemeenteraad. Het plan ligt van 24 september tot 4 november ter inzage. U kunt de stukken bekijken via www.hardenberg.nl/gvvp of inzien bij de balie in het gemeentehuis.

Wilt u meer weten over het GVVP? Of uitleg over de plannen? Kom dan naar een van de drie inloopbijeenkomsten die de gemeente organiseert. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Ook kunt u bellen tijdens een telefonisch spreekuur. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Inloopbijeenkomsten

De inloopbijeenkomsten worden gehouden op drie locaties: op woensdag 6 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in Het Kronkelhonk in Slagharen; op maandag 11 oktober van 17.00 tot 19.30 uur in het gemeentehuis in Hardenberg; op donderdag 14 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in Dorpshuis ’t Haarschut in Kloosterhaar.

Telefonisch spreekuur

Er is een telefonisch spreekuur op donderdag 7 oktober van 19.00 tot 20.30 uur, via 0523-289 262. Als u een voicemail krijgt kunt u deze inspreken. De collega’s zijn dan bezet. Spreek uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u die avond of vrijdagochtend teruggebeld.

Verkeersveiligheid

Het GVVP is het plan hoe we kijken naar verkeer en vervoer in de komende jaren. Welke projecten gaan we oppakken om de bereikbaarheid in onze gemeente te verbeteren? En ook welke fietsknelpunten, ongevallenlocaties of locaties die gevaarlijk worden gevonden, gaan we aanpakken. Verkeersveiligheid is de basis van het GVVP.

2000 ingevulde enquêtes

Begin dit jaar konden inwoners en gebruikers meedenken met de verkeersituatie in de gemeente en in de eigen buurt. Er werden in totaal 2.000 enquêtes ingevuld. Daarnaast zijn er gesprekken gevoerd met plaatselijk belangen. Met de uitkomst van de enquêtes, de gesprekken met de plaatselijk belangen, en verkeerskundigen is het GVVP opgesteld.

Afbeelding
Remastered presenteert nieuwe drummer Hardenberg 45 minuten geleden
Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 3 uur geleden