Afbeelding

Ganzenmarkt staat weer voor de deur

za 2 oktober 2021 Coevorden

Op maandag 8 november is er weer een Ganzenmarkt in Coevorden. Vanwege corona en de overheidsmaatregelen werd Ganzenmarkt in 2020 afgelast maar dit jaar gaat het door met de dan geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Er zal dit jaar weer een programma zijn zoals in voorgaande jaren. De ganzen trekken op maandag 8 november weer door de winkelstraten. Vanaf woensdag 3 november draait de kermis weer volop en de horeca zal er weer alles aan doen om er een geslaagd feest van te maken.

Miss of Mini-miss

Opgeven voor deelname aan de Miss en Mini-Miss Ganzenhoedster verkiezing en voor de Mini-Mister Ganzenhoeder verkiezing kan vanaf nu. Aanmelden kan tot en met 3 oktober. Zit jij op het voortgezet onderwijs en wil jij Miss Ganzenhoedster 2021 worden of zit jij op de basisschool en wil jij Mini-Miss Ganzenhoedster of Mini-Mister Ganzenhoeder worden vul dan het aanmeldingsformulier op de website in. Misschien krijg jij dan wel op Ganzenmarkt de felbegeerde sjerp omgehangen door burgemeester Renze Bergsma. Naast de titel is ook nog een mooie geldprijs te verdienen. Miss Ganzenhoedster vertegenwoordigt samen met de Mini Miss en Mini Mister, Coevorden bij tal van mooie evenementen. Laat deze kans niet lopen, aanmelden kan via www.ganzenmarktcoevorden.nl.

Afbeelding
Leren zeilen op de Vecht Hardenberg 44 seconden geleden
Afbeelding
Krimse sjoelers in actie Hardenberg 4 minuten geleden
Afbeelding
Lemele speelt titelstrijd voor eigen publiek Twenterand 8 minuten geleden
Afbeelding
Uitslag bridgen Hardenberg 17 minuten geleden
Archieffoto uit 2013: Het feestterrein aan de Koesteeg (omgedoopt voor één dag tot Oranjesteeg) is op Koningsdag één grote ontmoetingsplek.
Grootse viering Koningsdag Ommen 25 minuten geleden