Afbeelding

Overijssels Golf Kampioenschap op Hooge Graven

do 23 september 2021 Ommen

Hooge Graven Golfclub Ommen vormt op zondag 3 oktober het decor voor de negende editie van de Overijsselse Golf Kampioenschappen. Alle acht Overijsselse golfclubs vaardigen hun vijf beste heren en vijf beste dames af. De tachtig deelnemers spelen zowel om de individuele titels bij de heren en dames als om een teamprijs.

De deelnemende golfclubs zijn Driene (Hengelo), De Lage Mors (Delden), De Koepel (Wierden), Golfclub Zwolle (Zwolle), Twentsche Golfclub (Ambt Delden), Het Rijk van Sybrook (Enschede), Sallandsche Golfclub (Diepenveen) en gastclub Hooge Graven (Ommen).

Corona check

Toeschouwers zijn deze dag van harte welkom. De toegang is gratis, maar een coronatoegangsbewijs is verplicht voor bezoekers van dertien jaar en ouder. Dat betekent: een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een bewijs dat u hersteld bent van corona in combinatie met een identiteitsbewijs. Met de CoronaCheck-app kunt u deze coronabewijzen laten zien. Bij de ingang van het terrein zal deze check plaatsvinden. Let op: een zelftest is niet geldig, testen moet via www.testenvoortoegang.nl.

Wereld Tai Chi dag 2023
Tai Chi op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
juf Anita toegezongen door de kinderen van De Spreng-El
40-jarig jubileum juf anita Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 13 uur geleden