Nieuw bestuur Oranjevereniging Bergentheim e.o.
Nieuw bestuur Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Voortbestaan Oranjevereniging Bergentheim verzekerd

wo 22 september 2021 Hardenberg

Enkele weken terug heeft het bestuur van de Oranjevereniging Bergentheim in deze krant een oproep gedaan voor nieuwe bestuursleden. Het was een ultieme poging, want zonder nieuwe bestuursleden zou de Oranjevereniging Bergentheim e.o. moeten worden opgeheven.   

Gelukkig is er veel gereageerd op deze oproep. In de Algemene Ledenvergadering van 7 september jl. heeft het bestuur al drie nieuwe bestuursleden kunnen benoemen, nl. Jos Hulsing (nieuwe voorzitter), Rutger Plaggenmarsch (nieuwe penningmeester) en René Horstra (algemeen lid). Daarnaast zal Katinka Otten zich de komende maanden aansluiten bij het bestuur als algemeen lid.

Tijdens de ALV is ook afscheid genomen van twee bestuursleden, nl. Ger Schuldink (penningmeester) en Hans Spijker (voorzitter). Zij hebben zich jarenlang ingezet voor de vereniging en kunnen nu met een gerust hart het stokje over dragen. Het bestuur is hen zeer erkentelijk voor hun jarenlange inzet!

Het nieuwe bestuur gaat enthousiast aan de slag met de voorbereidingen voor Koningsdag 2022. We hopen er weer een leuke dag met een groot feest van te kunnen maken.

Natuurlijk hebben zij nooit bestuursleden genoeg, dus als u zin heeft om zich bij ons aan te sluiten dan bent u natuurlijk van harte welkom als bestuurslid of vrijwilliger. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Afbeelding
alfa-college zet in op mentale gezondheid studenten Nieuws Ingezonden 15 minuten geleden
Afbeelding
PCBS De Hoekstee viert eeuwfeest Hardenberg 55 minuten geleden
Afbeelding
Scheidsrechters graag!!!! Hardenberg 1 uur geleden
Karin van Dijk
Oudjes even sToren 1 uur geleden
Afbeelding
Andere koers.nu Hardenberg 2 uur geleden