Tricolores bekeren verder

di 21 september 2021 Hardenberg

In de bekerpoule met Bruchterveld, Berghuizen, PW 1885 en Juventa’12 waren na de terugtrekking door PW en de overwinningen van Berghuizen (BH) en Bruchterveld alleen de laatstgenoemden nog in de race voor een plek in de volgende bekerronde.

Op sportpark “’t Venterinck” werd er deze middag onder een stralende nazomerse zon geschiedenis geschreven.
Twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren en bij vlagen de tegenstander de baas waren, maar ook weer even onderliggend, in willekeurige volgorde. Schitterende goals die in ‘Het doelpunt van de maand’ niet zouden misstaan en ook gewoon knalharde foutenafstraffers.
Het publiek was sowieso de grote winnaar. Maar liefst twaalf (12) doelpunten in deze wedstrijd, dat betekent gemiddeld één doelpunt per 7,5 minuut!  Topentertainment dus.

Scoreverloop|: 1-0 achter, 2-1 achter, 2-4 voor, 5-4 achter en vervolgens in de laatste minuten alsnog een 5-7 overwinning!
Doelpunten werden gemaakt door Luuk Benjamins (2x), Luc Roeleveld (2x), Lesley op de Haar en Tom Odink (2x).

Een zeer ongebruikelijke uitslag van een bekerwedstrijd die, zoals je hebt gelezen, alle kanten op ging.
Zeven keer scoren is prachtig, maar vijf tegengoals is weer iets om eens goed over na te denken.

Dus de conclusie is dat ’t geen goede generale voor de competitiestart was, daarvoor ging er te veel mis, maar als je elke week met 7-5 wint mag je niet klagen, toch? Feit is dat de volgende bekerronde is bereikt.

Aanstaande zaterdag begint voor de Tricolores en vv Hardenberg’85 de competitie met een onderling treffen op sportpark Baalderveld; aanvang 15:15 uur. Indien iedereen weer fit is, dan moet er voor de Tricolores een positief resultaat behaald kunnen worden, 5-7 zou een mooie uitslag zijn!