Afbeelding

Opening van het culturele jaar Reünie Orkest Artillerie

do 26 augustus 2021 Coevorden

De Garnizoensdagen met de Slag om Coevorden waren binnen de huidige maatregelen niet mogelijk, toch wil St. Garnizoensstad Vesting Coevorden het niet ongemerkt voorbij laten gaan en werken zij zaterdag 28 augustus mee aan de opening van het Culturele jaar.

Met het organiseren van de Garnizoensdagen wil St. Garnizoensstad Vesting Coevorden de historie ten tijde van het garnizoen van Coevorden ‘levend’ houden. Om dat tijdens de opening van het culturele jaar ook zichtbaar te maken werken aan de opening de Schutterij van Koeverden, Exercitie Peloton Bourtange en de Scutterie van Sint Clemens mee. 

Het is inmiddels een traditie geworden dat tijdens de Garnizoensdagen het Reünie Orkest Artillerie in Coevorden optreed en dat is dit jaar niet anders. Voorafgaand aan de opening van het culturele jaar zal het Reünie Orkest Artillerie zaterdagmiddag om 13.30 uur een rondgang maken door het centrum van Coevorden. Aansluitend zal het orkest, terwijl de genodigden op de Weeshuisweide aankomen om 15.00 uur een concert verzorgen. 

Wereld Tai Chi dag 2023
Tai Chi op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
juf Anita toegezongen door de kinderen van De Spreng-El
40-jarig jubileum juf anita Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 12 uur geleden