Afbeelding

Nationale Sportweek 2021

do 26 augustus 2021 Hardenberg

Van 17 tot en met 26 september staat de Nationale Sportweek op het programma. In deze week wordt extra aandacht besteed aan het belang van sport en bewegen voor iedereen.

Sport en bewegen inspireert en verbindt, en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van ieder individu. ‘Sport doet iets met je’, is opnieuw het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek van dit jaar. Uiteraard doet gemeente Hardenberg ook graag mee aan deze Sportweek. De gemeente vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners ‘Gewoon Actief’ zijn en de mogelijkheid hebben mee te doen aan de vele sport- en beweegactiviteiten die er in de gemeente zijn.

250 euro activiteitenbudget

Wilt u als vereniging of organisatie inwoners uitdagen om in beweging te komen en een activiteit organiseren in deze Nationale Sportweek? Dan komt u misschien in aanmerking voor een gemeentelijke bijdrage van 250 euro voor een activiteit. Dat hoeft niet per se voor een activiteit te zijn voor leden. Denk bijvoorbeeld aan een kennismakingsles, een instuif, demonstratie of een ouder en kind activiteit. Wilt u als vereniging of organisatie in aanmerking komen voor een bijdrage, meld u dan aan bij Team sport en accommodaties via 0523-289261.

Open trainingen

Om inwoners de mogelijkheid te geven kennis te maken met het sport- en/of beweegaanbod in de gemeente Hardenberg vraagt de gemeente verenigingen en organisaties in deze Nationale Sportweek de bestaande trainingen open te stellen voor mensen die een keer willen meedoen of een keer willen komen kijken. Dit kost verengingen geen extra organisatiekosten of tijd. Het enige dat van de verenigingen wordt gevraagd is om informatie door te geven (activiteit, vereniging/organisatie, contactpersoon, telefoonnummer). De gemeente bundelt dan deze informatie en communiceert dit via diverse kanalen. Ga naar www.gewoonactief.nl en meld je aan.

Mocht u verder nog vragen hebben of heeft u suggesties / ideeën neemt u dan vooral contact op met de gemeente: 0523-289261.

Gewoon Actief

Via gewoonactiefl kunnen inwoners van jong tot oud uit de gemeente Hardenberg kennismaken met onder andere het sport- en beweegaanbod in de buurt. Staat uw vereniging of organisatie nog niet op www.gewoonactief.nl, neem dan contact op met de gemeente.

Afbeelding
Majorettes in actie Twenterand 45 minuten geleden
Afbeelding
Coördinator bezoekwerk gezocht Twenterand 52 minuten geleden
Afbeelding
Herinrichting gemeentehuis Hardenberg: naar een efficiëntere en flexibelere werkomgeving Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Familiefestival in Slagharen op Koningsdag Hardenberg Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Jennie Meijer met Pensioen Hardenberg Ingezonden 2 uur geleden