Logo Kom & Zie viering
Logo Kom & Zie viering H. Veldhuizen

KOM & ZIE openluchtdienst met gospelgroep Six for Jesus!

zo 15 augustus 2021 Twenterand Ingezonden

Op zondagmiddag 22 augustus is er opnieuw een KOM & ZIE viering! Deze wordt gehouden op de parkeerplaats van de Baptistengemeente, Wingerd 10 te Vroomshoop. De dienst begint om 16.00 uur. De gospelgroep Six for Jesus zal meewerken aan deze dienst.

Six for Jesus is een band die gevormd wordt door de muzikale familie Kramer, bestaande uit vader, moeder, vier dochters en twee schoonzoons. Vader Jan en moeder Sietske zijn begonnen als duo met optredens in kerkdiensten en trouwdiensten. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een familiecombo. Hun kleindochters en kleinzoons zingen af en toe ook een lied mee.
Six for Jesus dankt haar naam aan het feit dat ze met z’n zessen als gezin waren en dat ze het evangelie van Jezus Christus willen uitdragen door zang en muziek. Zij zingen Nederlands- en Engelstalige nummers. Zelfgeschreven, maar ook uit Opwekking en covers/bewerkingen van bekende (gospel)nummers. Ze begeleiden zichzelf op o.a. (bas)gitaar, piano en drums/percussie.

De spreker van deze avond is voorganger E. Fokkert uit Annen.                                                    

Na afloop van de viering is er koffie of thee. U/jij bent van harte welkom bij deze openluchtdienst. Aanvang: 16.00 uur.

De dienst wordt bij mooi weer buiten gehouden. Wanneer het regent of de regenkans groot is, vindt de viering in het kerkgebouw plaats. Wij stellen het op prijs wanneer u zich van te voren opgeeft. Wanneer dat niet lukt bent u alsnog hartelijk welkom!                          

PS: Er gelden nog bepaalde voorschriften voor het houden van diensten. We houden vanzelfsprekend de 1,5 meter in acht. Meer informatie m.b.t. de richtlijnen kunt u vinden op de website van Baptistengemeente Vroomshoop (www.baptistenvroomshoop.nl protocol samenkomsten)

Baptistengemeente Vroomshoop
Afbeelding
Remastered presenteert nieuwe drummer Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 4 uur geleden