Marieta Vogelzang
Marieta Vogelzang Gert Vogelzang

Marieta Vogelzang met vervroegd pensioen

zo 8 augustus 2021 Hardenberg Ingezonden

Op zondag 1 augustus trad Marieta Vogelzang officieel uit dienst bij Carinova maar op haar laatste werkdag, 30 april, nam ze al afscheid van cliënten en collega’s.

Marieta is begonnen op 24 november 1988 als verpleegkundige bij stichting Kruiswerk “Land van Reest en Vecht”. Vervolgens maakte ze de overstap naar Stichting Kruiswerk Noord Salland, Thuiszorg Salland en sinds 29 december 2003 in dienst bij Carinova. De laatste jaren was ze werkzaam in team Dedemsvaart West. Dus na bijna 33 jaar gewerkt te hebben in de thuiszorg gaat ze nu genieten van haar vervroegde pensioen.

Op 30 april was het dan zover, Marieta wist niet wat te verwachten want in verband met corona mocht er niet zoveel. Bij de eerste cliënt werd ze overvallen door een paar collega’s en in een mooi versierd uniformjasje gehesen met allerlei gekkigheid er op. Ondertussen werd ook haar auto versierd. En zo heeft ze deze laatste morgen haar route vervolgd om bij het wijkgebouw in Dedemsvaart aan te komen waar ze werd opgewacht door haar echtgenoot, kinderen, kleinkinderen en natuurlijk haar collega’s. Ook een enkele cliënt was hierbij aanwezig. Bij de oprit van het wijkgebouw aan de Schuttevaer stond nog een mooi spandoek door een cliënt gemaakt. Ook het cadeau wat aangeboden werd door collega’s was, een mooi gegraveerde borrelplank, is door een cliënt gemaakt. Verder had iedereen nog een snijbloem gegeven dat zich tot een mooi bont boeket vormde. Namens Carinova heeft ze voor haar persoonlijk uitgezochte cadeaubonnen ontvangen.

Zo kon er coronaproof toch nog een heel klein feestje worden gebouwd.

spandoek pensioen Marieta Vogelzang bij wijkgebouw Carinova Dedemsvaart
Afbeelding
Zangdienst Twenterand 3 minuten geleden
Afbeelding
Bridge kring Vroomshoop Twenterand 1 uur geleden
Seine Kiwiet, Jorn Tolsma, Herman Brokelman en Wim Kiwiet
Wim Kiwiet Nederlands Kampioen sjoelen Sport Ingezonden 10 uur geleden
Het herdenking monument aan de Moerheimstraat
Dedemsvaart herdenkt Hardenberg Ingezonden 14 uur geleden
Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 17 uur geleden