Afbeelding

Blotevoetenwandeling bij De Koppel

vr 30 juli 2021 Hardenberg Ingezonden

Het blijft een uitdagende wandeling: op blote voeten door de prachtige tuin van De Koppel. Op dinsdag 3 augustus wordt er weer een spannende en avontuurlijke wandeling georganiseerd van 14.00 tot 15.30 uur.

Je mag op blote voeten door de modder en het water langs rotspartijen klauteren en glibberen. De tuin staat op dit moment in volle bloei en een glinsterend stroompje loopt langs de rotsblokken en houten springpaaltjes. Boven in de klim- en klauterpiramide heb je een geweldig uitzicht over de rivier. Zie je de ooievaars nog vliegen boven hun nest?

Je maakt kennis met de Rots en Water aanpak die kinderen helpt om op een veilige manier hun grenzen te verkennen en eventueel ook daadwerkelijk te verleggen. Onder deskundige leiding van de Rots en Watercoach/trainer Michiel Stolper wordt het een mooie middag, die je niet snel vergeet. Een ervaring die je verder zal helpen om anders naar de natuur, haar mogelijkheden en je eigen veerkracht te kijken. Vaak ben je te bang, nu weet je wel beter. Met Pippi Langkous zeggen we: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Er kunnen maximaal vijftien kids (basisschoolleeftijd) deelnemen. Opgave is verplicht. Tip: doe kleding aan die lekker nat en smerig mag worden. Voor informatie en opgave: 0523-273388.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Openingstijden in juli en augustus: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. Meer info via info@dekoppel.com en www.dekoppel.com. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Wereld Tai Chi dag 2023
Tai Chi op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
juf Anita toegezongen door de kinderen van De Spreng-El
40-jarig jubileum juf anita Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 11 uur geleden