juf Emmy Stuivenberg
juf Emmy Stuivenberg Hester op de Haar

Juf Emmy gaat met pensioen

za 10 juli 2021 Hardenberg Ingezonden

Na 45 jaar werken in het onderwijs gaat juf Emmy Stuivenberg van haar pensioen genieten. In 1976 is ze begonnen met werken als juf. Vanaf 2004 werkt ze op De Akker. Daarvoor heeft ze ook nog op Bloemenhof en op de Koningsberger gewerkt. Op De Akker was ze jarenlang de juf van groep 4. Ook heeft ze als RT-er gewerkt met kleine groepjes kinderen. Juf Emmy was de dyslexie-specialist binnen de school. Ze was altijd in voor een grapje. Een dag met juf Emmy in de klas was nooit een saaie dag.

Op donderdag 8 juli was er een feestelijk afscheid. Juf Emmy werd in een oldtimer van huis gehaald en verwelkomd op het plein door alle kinderen van De Akker. Ze nam afscheid in alle  groepen. In elke groep kreeg ze een letter, waardoor ze de plek kon vinden waar haar cadeau verstopt was. Voor alle kinderen was er een lekker portie poffertjes en een heerlijk ijsje van Sweet on Wheels. Op het plein werd ze nog een keer extra in het zonnetje gezet met een prachtig lied en een prachtig cadeau.

Nu is er voor haar alle tijd om de wereld rond te reizen samen met haar Hans in hun camper.

Helaas is het door de coronamaatregelen niet mogelijk om een receptie te houden. Als u het leuk vindt kunt u altijd een kaartje sturen naar juf Emmy Stuivenberg, Goudenregenstraat 75, 7783 AB, Gramsbergen of via mail e.stuivenberg@chronoscholen.nl

Afbeelding
Opwekkingsliederen zingen in de Sionskerk in Mariënberg Nieuws Ingezonden 36 minuten geleden
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 18 uur geleden