Dilana Smith
Dilana Smith impressariaat

Bekende artiesten naar Bostheater Gramsbergen

za 3 juli 2021 Hardenberg Ingezonden

Er klinkt binnenkort weer muziek en gelach in Het Bostheater in Gramsbergen. Theater de Voorveghter en Stichting ProGram halen in eendrachtige samenwerking verschillende bekende artiesten naar het sfeervolle openluchttheater.

Nog niet alles kan. Zo moet in ieder geval de anderhalve meter afstand nog in acht worden genomen. Dit houdt in dat vooralsnog per voorstelling maximaal 100 bezoekers welkom zijn. Daarom worden enkele voorstellingen twee keer op een avond gegeven.

Vrijdag 9 juli klinkit muziek van John Lennon en Paul McCartney. Op zaterdag 17 juli bewerken de cabaretiers Thijs Kemperink en Rob Scheepers  de lachspieren van de bezoekers met een dubbelprogramma. De ene komt uit Brabant (Rob), de ander uit Twente (Thijs). 

Singer/songwriter Tim Knol is zaterdag 14 augustus te gast. In het theaterconcert Lost & Found acoustic speelt hij nummers van zijn nog te verschijnen vijfde soloplaat. Plus niet eerder gehoorde covers, waarover hij prachtige verhalen vertelt. Tim speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours.

Zondag 15 augustus is er voor kinderen een muzikale voorstelling over het sprookje Assepoester. Boordevol interactie, leuke liedjes en live piano muziek. Drie kwartier dansen, springen, zingen en toveren. Gratis toegang.   

Vrijdag 10 september geeft Helligen Hendrik zijn ongezouten mening in Het Bostheater. Een knotsgekke show met nieuwe sketches en succesvolle scènes uit het verleden. Ook Hendrik’s kompaan, Schoffel-Getje, is van de partij.

Maak zaterdag 18 september kennis met het unieke geluid van Dilana Smith. Met haar drie bandleden brengt de Zuid-Afrikaanse zangerss een mix van  eigen repertoire en bekende covers van wereldberoemde zangeressen en bands. Dilana stond in 2016 in The Voice of Holland.

De laatste voorstelling is vrijdag 24 september het optreden van Flip Noorman en een deel van zijn band De Noormannen. Hij zingt nummers van Leonard Cohen. 

Kaartverkoop:: www.voorveghter.nl

The Two of Us
Tim Knol
Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 17 minuten geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 1 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 2 uur geleden