Op de foto van links naar rechts Feikje Postma, Bert Nijland en Corine Bemboom met een aantal blije kinderen tijdens het overhandigen van de cheque.
Op de foto van links naar rechts Feikje Postma, Bert Nijland en Corine Bemboom met een aantal blije kinderen tijdens het overhandigen van de cheque. SBO de Vonder

Jubilerende Bemboom Stichting geeft mooi bedrag aan SBO de Vonder in Slagharen

vr 2 juli 2021 Hardenberg Ingezonden

Omdat de Bemboom stichting dit jaar een jubileum heeft te vieren brachten Bert Nijland en  Corine Bemboom vandaag een bezoek aan SBO de Vonder in Slagharen.

De grondlegger van het Attractiepark in Slagharen Henk Bemboom zou dit jaar 100 zijn  geworden en dit wordt gevierd met een reusachtige gift van maar liefst 2500 euro voor SBO De Vonder. In dit jubileumjaar schenkt de stichting niet alleen onze SBO-school dit bedrag, maar ook aan alle reguliere scholen uit Slagharen, Schuinesloot en De Krim.

Terwijl de kinderen buiten rondom de school de Nationale modderdag aan het vieren waren werden zij verblijd met een prachtig schoon bedrag.  

Feikje Postma, leerkracht van unit 1 heeft een rondleiding door de school gegeven om een beeld te geven van het speciaal basisonderwijs in Slagharen. Tijdens de rondleiding door de school werden Bert Nijland en Corine Bemboom door alle leerlingen en leerkrachten bedankt. De grootte van de school en de rust in de lokalen werd geprezen tijdens het bezoek door Bert Nijland en Corine Bembom.  Het team van SBO De Vonder gaat samen met de kinderen kijken naar een goede bestemming van dit mooie cadeau.

Seine Kiwiet, Jorn Tolsma, Herman Brokelman en Wim Kiwiet
Wim Kiwiet Nederlands Kampioen sjoelen Sport Ingezonden 1 uur geleden
Het herdenking monument aan de Moerheimstraat
Dedemsvaart herdenkt Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 9 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 10 uur geleden