Beelitz Heilstätten, Duitsland
Beelitz Heilstätten, Duitsland Edward Boer

Bijzondere fototentoonstelling in de Gashouder in Dedemsvaart.

za 3 juli 2021 Hardenberg Ingezonden

Vanaf woensdag 7 juli is in de Gashouder in Dedemsvaart de bijzondere foto-expositie ‘Preserved Past’ te zien. De foto’s nemen u mee in de wereld van de urban fotografie.

Fotografen Edward Boer (73) en zijn zoon Robin (39)  hebben zich beiden gespecialiseerd in deze vorm van fotografie. Samen reizen zij door Europa en bezoeken de meest indrukwekkende locaties. Het fotograferen van leegstaande en verlaten gebouwen en objecten zoals woningen, fabrieken, mijnen, scholen en ziekenhuizen levert schitterende en vaak mysterieuze beelden op. Op de expositie ‘Preserved Past’ kunt u kennismaken met het bijzondere werk van deze fotografen. De 32 tentoongestelde foto’s zijn gemaakt in onder andere Berlijn, Charleroi en Doel. De foto’s waren eerder te zien in het Ramada hotel op Schiphol en het Gemeenthuis van Hardenberg.

De tentoonstelling is te bezoeken gedurende de maanden juli, augustus, september en oktober op woensdag, donderdag en zondag tijdens de middagen van 14.00 tot 17.00 uur; de toegang is gratis.

Doel, België
Afbeelding
PCBS De Hoekstee viert eeuwfeest Hardenberg 19 minuten geleden
Afbeelding
Scheidsrechters graag!!!! Hardenberg 1 uur geleden
Karin van Dijk
Oudjes even sToren 1 uur geleden
Afbeelding
Andere koers.nu Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 14 uur geleden