Afbeelding

Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker ChristenUnie Ommen

vr 18 juni 2021 Ommen Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Ommen

Het bestuur van de ChristenUnie Ommen heeft Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Marleen Hemstede heeft een periode zitting in de Ommer raad. Bij de vorige verkiezingen haalde ze op basis van voorkeurstemmen haar zetel in de raad binnen. Het bestuur van de ChristenUnie heeft het vertrouwen in haar uitgesproken en draagt haar voor als boegbeeld bij de komende verkiezingen. 

De afgelopen periode heeft de 43-jarige Hemstede zich vooral gericht op portefeuilles in het sociaal domein. Thema’s als jongeren en jeugdzorg hebben haar hart. Daarnaast zijn thema’s als duurzaamheid en veiligheid aan haar gekoppeld. Zij zet zich ook graag in voor een goed ouderen- en welzijnsbeleid in de gemeente Ommen. 

Na de verkiezingen hoopt Marleen Hemstede Gerard Marsman op te volgen als fractievoorzitter. Gerard Marsman heeft deze periode het fractievoorzitterschap tussentijds op zich genomen, maar de moeilijke combineerbaarheid met zijn werk speelt hem parten. Marsman is voor de volgende periode wel beschikbaar voor een verkiesbare plaats op de lijst. 

Het bestuur van de ChristenUnie zal de komende maanden de lijst verder gaan samenstellen en in november met een voordracht voor de hele lijst komen. Vooruitlopend daarop vraagt de ChristenUnie aan de leden om Marleen Hemstede alvast als lijsttrekker aan te wijzen. Dat zal gebeuren tijdens bijeenkomst op 29 juni in het Vechtdal College

De ChristenUnie zet voor de komende verkiezingen in op het behoud van de drie zetels en hoopt op een zetel winst. 

Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 40 minuten geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 1 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 2 uur geleden
Afbeelding
College bezoekt Buitengebied Gramsbergen Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Taalschool Hardenberg is verhuisd Hardenberg 4 uur geleden