Afbeelding

HHC breidt medische staf uit

wo 12 mei 2021 Hardenberg

HHC Hardenberg breidt de medische staf uit met performance coach Loes Mulder uit Hardenberg. Zij gaat testen afnemen, data analyseren en programma’s ontwikkelen om de fitheid te verbeteren voor het eerste elftallen en de prestatieteams in de opleiding.

HHC bouwt verder aan haar staf met de nodige wijzingen. De vereniging heeft het contract met fysiotherapeut Siebren Tuin verlengd en contracteert met Anouk van der Veen-De Vries uit Coevorden een ervaren verzorgster/sporttherapeut voor onder andere het Onder 23-team.

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn erg tevreden dat we onze medische ondersteuning weer prima op orde hebben door de verlenging van Siebren Tuin en het contracteren van Anouk van der Veen als ervaren kracht. Daarnaast hebben we een duidelijke verbeterslag gemaakt in het ondersteunende proces met het vastleggen van Loes Mulder als performance adviseur. Een noviteit binnen het amateurvoetbal om een bewegingswetenschapper Sport Science aan te stellen en het is vooral mooi dat ze uit eigen HHC-gelederen komt”.

Seine Kiwiet, Jorn Tolsma, Herman Brokelman en Wim Kiwiet
Wim Kiwiet Nederlands Kampioen sjoelen Sport Ingezonden 8 uur geleden
Het herdenking monument aan de Moerheimstraat
Dedemsvaart herdenkt Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 16 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 17 uur geleden