Magisch open
Magisch open

TIP Coevorden, Sleen en Gees weer open

wo 28 april 2021 Coevorden

Drie van de vier TIP (Tourist Info Punt) in gemeente Coevorden hebben op woensdag 28 april weer de deuren geopend voor bezoekers en toeristen. Het gaat hierbij om TIP Coevorden, Sleen en Gees. TIP Zweeloo blijft vooralsnog gesloten. Daar hoopt men in juni ook weer gasten te kunnen verwelkomen.

De openingstijden van TIP Coevorden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. TIP Sleen hanteert de eerste week aangepaste tijden van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. TIP Gees is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Uiteraard staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop. Om voor iedereen het bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken zijn er een aantal maatregelen genomen en wordt het protocol van de RIVM gevolgd.

Daarnaast is het verplicht de bezoeker/toerist te vragen naar eventuele gezondheidsklachten. Heeft u klachten, blijf dan thuis. Mensen met gezondheidsklachten kunnen niet worden toelaten in de TIP. Voor meer informatie: www.magischdrenthe.nl.

Afbeelding
Jong Twenterand presenteert mooi vakantieprogramma Twenterand 1 uur geleden
Canadese guldenroede
Kindermiddag bij De Koppel Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Veilig online met de Regiobank Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Opwekkingsliederen zingen in de Sionskerk in Mariënberg Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 9 uur geleden