THE READ Shop Coevorden heropent haar deuren voor het publiek

di 27 april 2021 Coevorden

Woensdag 28 april heropent THE READ Shop Coevorden haar deuren voor het publiek. Vanaf 9 uur kunnen klanten weer zonder afspraak de winkel bezoeken. Wel is er een maximum van 6 klanten voor de boekhandel en is het dragen van een mondkapje verplicht. Kom alleen en bij klachten blijf thuis.

De officiële openingshandeling zal om 10 uur worden verricht door oudCoevordenaar Geert Broeren. Na het doorknippen van een lint is de winkel officieel geopend.

Vervolgens zal Geert (voor zover het weer het toelaat) buiten voorlezen uit zijn favoriete klassieker ‘De Brief voor de Koning’ van Tonke Dragt, dit boek is het actieboek in de campagne “Geef een boek Cadeau”

Vervolgens zal Geert een aantal exemplaren van ‘De Brief voor de Koning’

verstoppen rond het Kasteel. Aanwijzingen van deze verstopplekken zullen via sociale media gedeeld worden met de hashtags #wehebbenjulliegemist #BriefvoordeKoning

Deze campagne ‘Geef een boek Cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken.

Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 8 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 8 uur geleden