Afbeelding
De Toren

Handjes gezocht voor de Slag om Coevorden

za 17 april 2021 Coevorden

De Garnizoensdagen zijn door het uitbeelden van het vesting- en garnizoensverleden van de stad Coevorden inmiddels een begrip geworden. Om in het herdenkingsjaar 2022 alles in goede banen te leiden geeft Stichting Garnizoensstad Vesting Coevorden dit jaar, als de coronamaatregelen het toelaten op 28 en 29 augustus alvast een voorproefje met de Slag om Coevorden.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Na het succes van de Garnizoensdagen zoekt een groot aantal enthousiaste vrijwilligers voor de Slag om Coevorden. Mannen en vrouwen die de werkgroep willen ondersteunen bij de opbouw maar ook ter ondersteuning tijdens het evenement.

Meewerken?

Wil jij meewerken aan het mooiste en grootste evenement van 2022 en daarvoor in 2021 alvast warm lopen. Geef je dan op als vrijwilliger voor het grote herdenkingsfeest ‘De Slag om Coevorden’. Het evenement staat geheel in het teken van het 350-jarig ontzet in 2022 wat met het naspelen van de slag bij de Coevorder grachten wordt herdacht. Laat de vestingstad Coevorden van weleer weer tot leven komen en draag daar een steentje aan bij, opgeven als vrijwilliger kan via www.garnizoensdagcoevorden.nl

Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 35 minuten geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 50 minuten geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Majorettes in actie Twenterand 4 uur geleden