Afbeelding

Dansteams pakken prijzen

ma 11 maart 2024 Hardenberg

Dansteams van Gym- en Dansvereniging Beatrix De Krim hebben prijzen gepakt. De dansteams van Gym-en Dansvereniging Beatrix zijn vanaf september aan het trainen voor het wedstrijd seizoen.

Op 10 februari hadden de teams DK On-Fire en DK X-Plotion hun eerste wedstrijd van NNKS in Leek. Beide teams hebben hierdoor een ‘F’ behaald. Bij tweemaal een ‘F’ is een team geplaatst voor de finale. Zondag 3 maart hadden ze een Dancevent in Assen, namelijk Dancevent. DK On Fire is op de eerste plek geëindigd en DK X-Plotion is als derde geëindigd. Hierdoor zijn ze meteen geplaats voor de finale op 24 maart.

Zaterdag 9 maart hadden de dansteams de tweede voorronde van NNKS op Urk. DK On Fire is gepromoveerd naar een hogere categorie. Dit betekent dat ze te goed waren voor hun categorie en in de finale in de categorie ‘selectie’ zullen dansen.

De categorie van DK X-Plotion bestond uit maar liefst 13 teams. Met een mooie vierde plek heeft ook dit team wederom een ‘F’ behaald, wat betekent dat zij ook in de finale van de Noord-Nederlands kampioenschappen staan.