Doe mee aan fotowedstrijd

di 1 augustus 2023

Fotoclub Fotogram organiseert voor de feestweek 2023 de jaarlijkse fotowedstrijd voor inwoners van de gemeente Hardenberg. De ingezonden foto’s van leerlingen van de basisscholen in en rond Gramsbergen vormen binnen de wedstrijd een aparte categorie.


Deelnemen aan deze wedstrijd is een prima kans om je foto's aan een breed publiek te laten zien. De in­gezonden foto's zullen tentoongesteld worden in de komende feestweek. Voor de beste/mooiste foto's zijn verschillende prijzen beschikbaar. Voor de wedstrijd gelden een paar spelregels: het onderwerp is vrij; per deelnemer mogen niet meer dan 3 foto's worden ingeleverd van maximaal 20x30 cm; foto's niet ingelijst of in passe-partout inleveren en wanneer een foto opgeplakt wordt ingeleverd mag het totale formaat niet meer bedragen dan 20 x 30 cm; achter op de foto naam, adres en telefoonnummer vermelden; uiterlijke inleverdatum zaterdag 19-08-2023; foto's inleveren bij Cary Ziengs, De Telgte 7, 7783 EV Gramsbergen, het liefst na telefonische afspraak 06-22579025; na de feestweek de foto's z.s.m. weer ophalen bij het inleveradres.

Zoals gebruikelijk is Fotogram in de feestweek ook actief met de expositie van foto's, gemaakt door de leden van de club en met het vertonen van audiovisuele series in een doorlopende voorstelling. Dit vindt plaats in de Vlaswiek in Gramsbergen.