Mini dinoshow met meet & greet

do 3 augustus 2023

Op zaterdag 5 augustus beleef je in Winkelstad Hardenberg een onvergetelijk avontuur tijdens de spectaculaire Mini dinoshow! Je zult deze middag getuige zijn van een adembenemend moment: de geboorte van een schattige baby dino, recht voor je ogen, uit zijn ei! Na deze spannende gebeurtenis kun je genieten van een leuke mini dinoshow van 30 minuten. De show begint om 13.00 uur op de Markt in Hardenberg en biedt een unieke gelegenheid om samen met een ervaren ranger een reis te maken naar de fascinerende wereld van dinosaurussen. Neem de hele familie mee en geniet van een middag vol spannende ontdekkingen en boeiende verhalen over dinosaurussen.

Maar dat is nog niet alles! Na de show krijg je de kans om de dino van dichtbij te ontmoeten tijdens een meet & greet. Stel al je vragen over dinosaurussen en maak onvergetelijke foto's met deze indrukwekkende creatie uit het verleden. Bovendien is er een speciale dinoroute door de stad uitgestippeld. Op verschillende locaties kun je opdrachten uitvoeren en nog meer leren over de dino’s.

Zorg ervoor dat je op 5 augustus om 13.00 uur aanwezig bent op de Markt in Hardenberg en laat je betoveren door de Mini dinoshow!