Jetske's Tuin aan de Posthoornweg 28 in De Krim.
Jetske's Tuin aan de Posthoornweg 28 in De Krim. G. Brokelman

De tuinen van het Vechtdal

di 1 augustus 2023

Ervaar de prachtige schoonheid van het Overijsselse Vechtdal tijdens het eerste Weekend van augustus! Met ongekend enthousiasme openen de tuineigenaren in deze prachtige regio hun deuren voor alle belangstellenden. U bent van harte welkom om te genieten van een unieke ervaring in de adembenemende tuinen van het Vechtdal. Als kers op de taart kunt u de komende weken meer ontdekken over deze groene juweeltjes in het weekblad De Toren. Deze week: Jetske's Tuin.

Stap binnen in de wonderlijke wereld van groen en kleur en laat u verrassen door de diversiteit en charme van de volgende tuinen:

Colijnplaats, gelegen aan Lambertsijk 2 B in het pittoreske Den Velde; De Vijvertuinen van Ada Hofman, gevestigd aan Westeindigerdijk 3 in het sfeervolle Loozen; Jetske's Tuin, te vinden op Posthoornweg 28 in het idyllische De Krim; Ron & Aly Varwijk, gelegen aan Posthoornweg 20 in De In Laar (Dl) is dat Vegtetal-Garten en de betoverende Ossenkolk in Arriën.


Jetske’s Tuin 

Jetske Kelder is als echte liefhebber van planten al vanaf het eerste begin betrokken bij De Vechtdaltuinen en is dat nog steeds. De rondom het huis gesitueerde tuin van circa 2000 m2, is in gedeelten is aangelegd. 


Je treft er schaduwborders aan, een grote vijver en er is een moestuin met klein fruit. 

Er is gezorgd dat de tuin door allerlei paadjes, hoekjes, en terrasjes een gezellig karakter heeft.


In de weelderige borders staat een grote verscheidenheid aan planten, struiken en bijzondere bomen. 


Wandelend door de tuin zijn er steeds fraaie doorkijkjes naar het omringende weiland. 


Naast de borders is het erf is aangekleed met groepen kuipplanten. Van het vroege voorjaar tot ver in de herfst is er bloei in de tuin. In het tuinhuisje staan leuke verzamelingen. 


In Jetskes’s tuin is ook een beperkte verkoop van planten. Voor de liefhebber! 


Informatie en bezoek

De tuin is op afspraak te bezoeken maar in het open tuinweekend op zaterdag 5 en zondag 6 augustus bent tussen 10.00 tot 17.00 van harte welkom. Entree twee euro per persoon. 


Jetske's Tuin
Posthoornweg 28
7781 PK De Krim
0523 - 683567


Meer informatie is te vinden op www.vechtdaltuinen.nl.