Afbeelding

Uitslag van de Kalveropfokwedstrijd

ma 31 juli 2023 Hardenberg

Prachtig dag voor KOC Hardenberg op de Holthoner oogstdag zaterdag 29 juli. Dit jaar voor het eerst de kalverkeuring op de Holthoner oogstdag. Het was een geweldige dag met veel bezoekers en mooi weer. 

De deelnemers zijn al weken lang druk geweest met wassen, poetsen en oefenen met lopen. De jury Ard Gunnink en Jasper vant Oever mochten kalveren/ pinken beoordelen op het Exterieur, Toilet en het Voorbrengen. Voor de oudere jeugd was er de Young Breeders competitie. Nieuw dit jaar was de kabouterklasse. Speaker Johannes Schipper wist dit alles weer mooi te verwoorden. 

Exterieur: Junioren: Kampioen Dolly 412 het kalf van Lois van de familie Hutten. Reserve Kampioen Klumper Jacoba 108 kalf van Giulietta van de familie Van der Haar.

Senioren: Kampioen: Gretha 760 kalf van Roos Ottenhof van de familie Mensink. Reserve Kampioen Dolly 410 kalf van Bas Dorgelo van de familie Hutten.

Young Breeders: Kampioen Mina 293 pink van Thijs Dorgelo van de familie Hutten. Reserve Kampioen: Velthuis GV Rits 311 pink van Aleid van de familie Te Velthuis.

Junioren: Voorbrengen: Kampioen Benthe Mensink en Reserve Kampioen Kampioen Tess Hutten.

Toilet: Kampioen Mijs Leehuis en Reserve Kampioen Lois Hutten.

Senioren: Voorbrengen: Kampioen Daniek Schottert en Reserve Kampioen Giuletta v/d Haar.

Toilet: Kampioen Roos Ottenhof en Reserve Kampioen Bas Dorgelo.

Youngbreeders: Showmanchip: Kampioen Jacco Betting en Reserve Kampioen Jessie Jaspers.

Toilet: Kampioen Allisha Lamberink en Reserve Kampioen Aleid te Velthuis.

Afbeelding
Afbeelding