Afbeelding
G. Brokelman

Drijf Inn Bioscoop

ma 31 juli 2023 Hardenberg


In Hardenberg werd op 28 en 29 juli het unieke en splinternieuwe evenement ‘Drijf Inn Bioscoop’ gehouden, waarbij mensen konden genieten van films terwijl ze dobberden op het water in (opblaas)bootjes of ontspanden op zitzakken aan de kade. Deze bijzondere bioscoopervaring trok veel belangstellenden en bleek een groot succes.

Het initiatief voor de Drijf Inn Bioscoop kwam van Festival de Vecht, een organisatie die in 2024 een groot festival rondom de Haven organiseert in het laatste weekend van juli. Als voorproefje wilden ze in 2023 alvast één onderdeel van het festival presenteren: de drijf inn bioscoop.
Het filmprogramma bood een verscheidenheid aan titels, waaronder Pirates of the Caribbean, Bohemian Rhapsody, De Bellinga’s, The Lion King, Spider-Man: Far From Home, en Mamma Mia! The Movie.

De Drijf Inn Bioscoop werd mogelijk gemaakt door de samenwerking van verschillende partijen, waaronder het Outdoor Kaffee van Expedition Outdoor, WSV Hardenberg, Grandcafé De Troubadour, Theater de Voorveghter, Bioscoop Hardenberg, Amused, en uiteraard de organisatie van Festival de Vecht, Winkelstad Hardenberg en de gemeente Hardenberg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding