Arne Slot maakt furore!

di 23 mei 2023

(Vervolg voorpagina)

Nu was het eerst de Braziliaan Danilo Pereira da Silva die achter de microfoons plaats nam. Veelal was hij invaller, nu maakte hij 2 doelpunten. Dat had hij vooral ook te danken aan Santi die voorbereidend werk had gedaan, zo zei hij. En vertelde ook dat het team deze week een paar dagen vrij krijgt om naar Ibiza te gaan. De spelers krijgen het vertrouwen van Arne Slot om, na twee trainingen op vrijdag en zaterdag, op de laatste speeldag tegen FC Utrecht waardig te laten zien dat ze niet voor niets de kampioenschaal hoog hebben mogen houden.


Toekomst

Daarna was de beurt aan Arne zelf. Het ging vooral over de toekomst. Directeur Dennis te Kloese gaf immers eerder die dag bij ESPN duidelijkheid dat hij in functie blijft bij Feyenoord. De vraag aan Arne bleef nu of hij -ondanks zijn doorgaand contract- bij Feyenoord ook aan blijft. Feijenoord wil uiteraard graag zekerheid gezien de ambities in de Champions Leaque. Arne is zonder uitzondering een slimme jongen die populair is, goed in de groep ligt en die hard werkt. Hij is intelligent, positief, vriendelijk. En na alle festiviteiten rond het landskampioenschap beseft hij nu ook dat dat een heel mooi gevoel is. Dat hij met Feyenoord, zijn spelers en staf en met al die fans zo’n uitdaging nog weer eens kan aangaan en zelfs de hoogste Europese competitie in kan gaan. Maar toch. Kennelijk zijn beide partijen er nog niet uit met elkaar. Vraag is nu wel, zo bleek op de persconferentie, hoe lang dat kan duren?


Arne Slot Voetbaldagen

Intussen gaat het voetballeven in Bergentheim gewoon door. Op 31 augustus en 1 september organiseren ze er weer twee dagen vol met voetbal! Ja, de Arne Slot Voetbaldagen. Alles staat in het teken van plezier, beleving, gericht trainen aan techniek en werken aan zelfvertrouwen. In een veilige omgeving met ervaren trainers en begeleiding. Enthousiast trainen volgens de manier van werken van Banthummer Arne Slot!