De bandleden van Band'um: Leander Hutten, Milan Schuurhuis, Jasper Snippe, Laurens Bruins en Reamon Pit.
De bandleden van Band'um: Leander Hutten, Milan Schuurhuis, Jasper Snippe, Laurens Bruins en Reamon Pit.

Kabaal aan het Kanaal - Indoor

di 23 mei 2023 Hardenberg

Op zaterdag 27 mei vindt er een groots indoor muziekspektakel plaats in de Möllinckslag in Bergentheim. Het evenement genaamd ‘Kabaal aan het Kanaal - Indoor’ wordt georganiseerd ter ere van het 10-jarig jubileum van de Bergentheimse feesttentband: Band’um. De band zal het podium delen met bevriende muzikanten en artiesten, waaronder de Kisjeskearls en DJ Jarnick Verkuil.

Het evenement zal plaatsvinden in de sporthal van de Möllinckslag waarvan de deuren vanaf 20.00 uur wagenwijd openzwaaien.

Poptempel

Het belooft een geweldige avond te worden waarin de sporthal zal worden omgetoverd tot een volwaardige poptempel. Naast spetterende optredens van Kisjeskearls en DJ Jarnick Verkuil is er natuurlijk het jubileumfeest van Band’um die samen met oud-bandleden en bevriende muzikanten de zaal laten bruisen met hun verrassende covers. Showtime Licht en Geluid en Allroundsound zal flink gaan uitpakken met het allergrootste (indoor) licht- en geluidspektakel.

Spetterende afterparty

“Na de optredens van de bands en DJ Jarnick verkuil is het nog niet voorbij, want onze vrienden van ‘Het allermooiste feestje’ zullen de avond afsluiten met een spetterende afterparty. Deze zal worden geleid door top DJ Harry More en dit beloofd een waardige afsluiter te worden van een machtige avond. Groot spektakel. Kortom, voor ieder wat wils, dit wil je meemaken!”.

De band Band’um bestaat uit Leander Hutten, Milan Schuurhuis, Jasper Snippe,Laurens Bruins en Reamon Pit. Ooit begonnen in een achtertuin en nu vieren ze het tienjarige bestaan. Ze gaan er proberen een Kanaal Music Hal van te maken. Nog nooit heeft zoiets plaatsgevonden in Bergentheim, het is uniek.

Kaartverkoop

De kaartjes voor dit evenement zijn nog steeds verkrijgbaar via de volgende link: https://ticket.eventree.nl/nl/shop/e5yicsq1wihzi130s20qryayu2jsvbuvywuw0bru. 

Wees er snel bij, want er zijn nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding