Afbeelding
G. Brokelman

Team GHV wint van de politie

do 18 mei 2023 Hardenberg

Woensdagavond 17 mei stond om 19.30 uur de wedstrijd tussen het G-voetbalteam van GHV (Gehandicapten Voetbal Hardenberg) en een team van de politie op het programma. Deze werd gespeeld op het hoofdveld van HHC Hardenberg op de Boshoek. De wedstrijd stond onder leiding van burgemeester Maarten Offinga, welke zijn debuut maakte als scheidsrechter. 

Onder begeleiding van mooie opkomstmuziek liepen de spelers en speelsters gezamenlijk op vanuit de catacomben onder de tribune, waarna de spelers, speelsters en staf door omroeper Herman Houwaard werden voorgesteld aan het publiek. Hierna floot de scheidsrechter voor de start van een mooie voetbalavond, welke winnend werd afgesloten door het team van de GVH. Na de wedstrijd werden er door de burgemeester, in samenwerking met de politie, medailles uitgereikt als ware prijs en mooi aandenken voor de winnaars van de avond! Woensdag 24 mei staat er een volgende mooie activiteit gepland, op het hoofdveld krijgen de spelers en speelsters een voetbalclinic van de spelers en staf van HHC Hardenberg 1.

Leuke activiteiten

Het G-voetbal team van GVH is een samenwerkingsverband tussen HHC Hardenberg en Hardenberg ’85. Onder begeleiding van Rene en Aafiena Offringa en een team aan trainers worden er wekelijks onderling wedstrijden gespeeld en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten vinden plaats gedurende het gehele jaar in de sporthal, in de zomermaanden wordt er enkele weken op het veld gevoetbald.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding