Afbeelding

Muziekavond van het jaar

di 23 mei 2023 Hardenberg

Vrijdagavond 26 mei vanaf 19.00 is de Muziekavond van het jaar georganiseerd vanuit Het Muziekcentrum Nederland. De benefietavond wordt gehouden bij Het Muziekcentrum Hardenberg, Gramsbergerwegh 52B in Hardenberg. De avond begint om 19.00 en zal doorgaan tot 22.00 uur. 

Afgelopen jaren mocht onder andere Wesley Hofstede bouwen aan een Centrum in Hardenberg en Hoogeveen waar Muziek zo toegankelijk mogelijk wordt gemaakt. Zijn en Het Muziekcentrum Nederlands missie is mensen blij te maken door middel van muziek. Kinderen, ouderen, mensen in gevangenissen, op straat, op scholen overal komt hij met zijn instrumenten en team om zoveel mogelijk leven te brengen.

Ook is er passie om niet-gebruikte instrumenten nieuw leven in te blazen door het DoneerDepot waar tientallen mensen met een kleine beurs een gratis instrument kunnen ophalen. Heb je een instrument waar je niks mee doet of misschien zelfs stof staat te vangen? Neem hem mee op deze avond.

Deze avond staat centraal om zoveel mogelijk mensen te informeren over Het Muziekcentrum Nederland. Op de avond wordt het doorgroeiplan gepresenteerd en worden de hoogtepunten van de afgelopen jaren verteld. Er zal muziek zijn, hapjes en drankjes, een quiz, muziek en nog veel meer.