Afbeelding

Jeugd Crescendo/KNA speelt sterren van de hemel

vr 19 mei 2023 Hardenberg

Om de muzikaliteit van alle jeugdleden te laten horen aan een groot publiek werd door muziekvereniging Crescendo/KNA een jeugdconcert gehouden in MFC De Binder in Gramsbergen. 

De AMV trapte de avond af met 5 leerlingen onder begeleiding van muziekdocente Marianne Bosch. Aan een overvolle zaal met trotse ouders en familieleden lieten zij horen wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd. 

Hierna volgde het leerorkest slagwerk. Onder begeleiding van Marleen Verhoeff lieten drie meiden hun ritmische kunsten horen op verschillende trommels. Zij werden opgevolgd door het leerorkest blazers. Vier saxofonisten en twee klarinettisten lieten hun improvisaties horen met Ramon Nijland op de bok. De avond werd vervolgd met het jeugdorkest van de muziekvereniging, dat ook onder leiding stond van Ramon Nijland. Eerst lieten zij het bekende stuk ‘Schindler’s list’ horen met een solo van violiste Bo Degger. Daarna sloten zij de avond feestelijk af met bekende nummers als ‘Easy on me’ van zangeres Adele en ‘Viva la vida’ van Coldplay.

Concert

Wie meer wil horen van muziekvereniging Crescendo/KNA wordt van harte uitgenodigd het eerstvolgende concert op woensdagavond 19 juli te bezoeken. Dit concert wordt gehouden bij de Mommeriete in Gramsbergen. 

Afbeelding