KWF wijkhoofd Lies van Noort overhandigde de oorkonde en het tinnen beeldje aan KWF jubilaris Mevrouw Hofstede-Godeke.
KWF wijkhoofd Lies van Noort overhandigde de oorkonde en het tinnen beeldje aan KWF jubilaris Mevrouw Hofstede-Godeke.

Onderscheiding voor KWF-jubilaris

do 18 mei 2023 Hardenberg

Mevrouw Hofstede uit Hardenberg heeft woensdagmiddag 17 mei een oorkonde en beeldje gekregen voor 50 jaar inzet voor KWF Kankerbestrijding. Wijkhoofd Lies van Noort overhandigde deze als waardering voor al het werk wat mevrouw als vrijwilliger heeft gedaan. 

Erg verrast en blij was mevrouw Hofstede met deze onderscheiding. Al 50 jaar collecteert ze voor KWF en ook nog steeds dezelfde straten. Ze heeft veel veranderingen meegemaakt omtrent het collecteren. Vroeger wist men bijvoorbeeld dat ze voor het KWF kwam en werd ze regelmatig gebeld of ze al geweest was. De mensen waren bang dat ze haar misliepen. Dat gebeurt nu niet meer, er is veel veranderd in de wijk. Maar dit jaar gaat ze zeker weer collecteren. Mevrouw Hofstede is een van de vele vrijwilligers die zich al jaren inzet voor KWF. “We zijn alle vrijwilligers in Hardenberg heel dankbaar voor hun inzet”, aldus KWF Stad Hardenberg.” 

Het belang van vrijwilligers

KWF Kankerbestrijding zet zich in om ervoor te zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met kanker. Maar KWF kan dit niet alleen! Vrijwilligers zijn hierbij van uiterst belang. Zonder vrijwilligers kan er geen collecte plaatsvinden en kan er op die manier dus geen geld worden opgehaald voor kankeronderzoek. Vrijwilligers zorgen voor een beter leven met en na kanker. Wil jij je net als mevrouw Hofstede ook inzetten voor een beter leven met en na kanker? Meld je dan aan als vrijwilliger via an.en.an@planet.nl ( Annie Hakkers contactpersoon KWF Stad Hardenberg ) of via deze link: Doe mee als vrijwilliger | KWF Kankerbestrijding  of bel naar het KWF servicepunt vrijwilligers via 020 - 570 05 90.