Afbeelding
MICHEL VELDERMAN

Grijp je kans en ontdek Duport

di 21 maart 2023

Duport is een familiebedrijf dat in 1967 is opgericht en is dé specialist in bemestingstechniek. Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Duport geavanceerde hightech bemesters. Ook richt het bedrijf zich op produceren en importeren van landbouwwerktuigen. Daarnaast is er een tweede tak ontstaan: Duport Lubricare. Hieronder vallen biologisch afbreekbare smeermiddelen en filtratiesystemen. Op dit moment staan Henk en zijn zoon Bernie Dunnewind aan het roer van het bedrijf Duport B.V. 


Eigen productie en importeur

Tot de eigen productie van Duport behoren pomptankwagens, zodenbemesters en Liquilisers. Ook maatwerk is geen probleem. Naast eigen productie in bemesting, beschikt Duport over een mooi portfolio aan merken dat zij importeren: Lindner tractoren, Pöttinger hooibouw en grondbewerking en Matrix voermengwagens. Daarnaast heeft Duport het Duitse bedrijf Güstrower recent overgenomen. Onder dit merk worden overlaadwagens en precisie strooiers geproduceerd.


Bezoek de open bedrijvendag

Op zaterdag 15 april doet Duport in Dedemsvaart mee aan de open bedrijvendag. “Wij zetten dan onze deuren open voor iedereen die eens een kijkje achter de schermen van ons bedrijf wil nemen. Weet u wat er allemaal gebeurt op het industrieterrein van Dedemsvaart? Bekijk de mooiste en grootste landbouwmachines van onze verschillende merken, Duport, Pöttinger, Lindner en Matrix. Maak een ronde door ons bedrijf en bezoek de verschillende facetten zoals de showroom, het 'order pick centrum', de servicewerkplaats, lasserij of productiehal”. 

Servicemonteur gezocht

Duport is op zoek naar een allround servicemonteur. Marketing Fernande Brand: “We hebben een leuke club van servicemonteurs hier. De club bestaat uit een service coördinator, chef werkplaats en drie allround monteurs. Wil jij werken aan verschillende merken, Duport, Pöttinger, Lindner en Güstrower? Van aflever klaar maken tot in bedrijf stellen en uitdagende storingen oplossen, deze functie heeft het allemaal. Spreekt deze uitdagende functie je aan en wil je het team komen versterken? Stuur je motivatie en cv naar vacature@duport.nl" Of bel of mail met de HR-medewerker Geke voor een leuke rondleiding over het bedrijf. De beste manier om te ontdekken of het bedrijf bij je past. Of bezoek gewoon de open bedrijvendag!


Duport BV, Archimedesstraat 9 in Dedemsvaart, 0523-613493, info@duport.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding